خانه / گردشگری / لذیذترین غذاهای مالزی

لذیذترین غذاهای مالزی

اگر قصد دارید تا در سال ۹۷ سفری گردشگری به مالزی داشته باشید، توصیه ای مهم برای شما داریم؛ حتما از معروف ترین و لذیذترین غذاهای این کشور امتحان کنید. ذائقه مردم مالزی تفاوت چندان محسوسی با ذائقه مردم ایران ندارد و از همین رو احتمالا شما هم از چشیدن غذاهای لذیذ این کشور لذت خواهید برد. در مقاله امروز زد کد می توانید با لذیذترین غذاهای مالزی آشنا شوید.

سفر به مالزی بدون آروین کردن غذاهای محلی آن‌که اغلب تند ولی خوشمزه‌اند، ناقص خواهد بود. شاید چندان مهم نباشد اما باید گفت که غذاهایی که در مالزی به آن‌ها دسترسی دارید، گسترده‌اند از غذاهای هندی و چینی متاثر تا مالایی و Peranakan، طیف گسترده‌ای از غذاهای سنتی در قدرت شما قرار دارد. کوالالامپور رستوران‌های مازاد یدكی دارد که غذاهای متنوعی را در وارستگی و اسارت شما قرار می‌دهد. ما هم لیستی از غذاهای لذیذی که در مالزی در معرض توان شماست تهیه‌کرده‌ایم.


ناسی لماک

پادشاه غذاهای مالایی، ناسی لماک محبوب‌ترین غذای محلی مالزی است. این غذا شامل برنج با مزه رب نارگیل، تخم‌مرغ آب‌پز، بادام‌زمینی سرخ‌شده، ماهی کولی و به معاشر سس تندی که از میگو تهیه می‌شود، است. این غذا در رستوران‌های مجلل به عتیقه گزاف و در غذا فروشی‌های کنار جاده حتی باقیمت ۱ رینگیت هم به فروش می‌رسد.

پرداختن مبلغ زیاد به معنی گساردن غذایی بهتر نیست، بنا بر تجربه‌ی ما ویلج‌پارک‌ ناسی لماک (Village Park Nasi Lemak) بهترین جایی است که می‌توانید بروید، با پرداخت حدوداً ۱۰ رینگیت، می‌توانید بشقابی پر از برنج با تزیینات کامل به یار و دشمن مرغ سرخ‌شده‌ی خوش‌مزه و یا غذای معروف مالایی، رندانگ (گوشت آب‌پز شده در شیر نارگیل، علف لیمو، گالانگال، سیر، زردچوبه، زنجبیل و فلفل) را صرف کنید.

روتی جالا

ترکیبی از رشته و شیرینی، روتی جالا غذایی به شکل تور است که از آرد برنج تهیه می‌شود. این غذا که گاهی به‌عنوان حاصل نتیجه برنج مخصوصاً در جشن‌ها صرف می‌شود در ماهی‌تابه پخته می‌شود و معمولاً با خوراک مرغ و سیب‌زمینی و یا رندانگ مرغ و گوشت و یا گوشت خشک‌شده‌ی به سبک هندی سرو می‌شود. باوجوداینکه روتی جالا اغلب در مراسم‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود، می‌توانید این غذا را در رستوران‌های کوالالامپور هم پیدا کنید. مکان موردعلاقه‌ی ما نیونیا کالرز (Nyonya Colours) است که با ۱۱ رینگیت روتی جالایی لذیذ به همراه خوراک مرغ در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

آسام لاکسا

آسام لاکسا غذایی است که از رشته‌های سرو شده در آب‌گوشت ماهی خال‌مخالی، آب تمبر هندی، برگ‌های نعنا، علف لیمو، پیاز و آناناس تهیه می‌شود و این غذای تند، شما را، حتی اگر غذای تند دوست نداشته باشید، به خود جذب خواهد کرد. بازهم باوجوداینکه این غذا موكدا تند است، ترکیب آن با آب‌گوشت به معاشر چربی و یا سس شیرین میگو لذیذ می‌شود. مکان موردعلاقه‌ی ما برای آسام لاکسا در کوالالامپور و غذاخوری او اند اس (O&S Restaurant) است، کاسه‌ای کوچک از این غذا در این بار ۵٫۵ رینگیت قیمت دارد و پر است از تکه‌های ماهی و رشته، البته پیدا کردن میز خالی در این رستوران بخصوص در زمان نهار می‌تواند کمی دردسرساز شود

درباره ی پژمان حسنی

مطلب پیشنهادی

اتوبوس های بین شهری برای سفری بیادماندنی و جذاب

استفاده از وسایل نقلیه عمومی بین شهری در سال های اخیر رشد قابل ملاحظه ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *